VÅRA REFERENSER

Love Almqvists väg 12

Göran Ebing, Förvaltningschef Wåhlin fastigheter AB

”Hissen AB hjälper oss med löpande underhåll, service och felavhjälpande på vårt befintliga hissbestånd och har gjort det sedan min start på Wåhlin 1992, om inte längre. Vi har över 80 hissar och är nöjda med att det inte är så mycket driftfel, sedan uppskattar vi den personliga servicen vi får. Använder oss också av Hissen AB när en av våra hissar behöver renoveras eller moderniseras. Det brukar gå smidigt även om det kan uppstå en del barnsjukdomar i början på en nyinstallation av en hiss.
Projektet på Lidnersgatan 7 & Love Almqvists väg 12 blev vi extra nöjda med där de lyckades få hissarna väldigt tystgående och fint renoverade korgar vilket var mycket uppskattat hos de boende”

Referens på begäran.

Anders Mellstrand, Förvaltare GA-Fastigheter AB

” Vi har jobbat med Hissen AB i strax över 2 år och är trivs med samarbetet. De sköter driften av över 20 stycken hissar åt oss vilket innebär service, reparationer och även hissombyggnader. De senaste projekten vi jobbat på tillsammans är ombyggnad av 3 hissar i fastigheter vi förvaltar. Hissarna blev utdömda på besiktningen vilket gjorde att de stod inför omfattande renoveringar. Vi är nöjda med resultatet som blev en kombination av gammalt och nytt, en renovering av hissens korg och nytt maskineri. Det ger hissen sin gamla karaktär fast med ett nytt maskineri och alla fördelar som kommer med det. Ledtiderna från offert - leverans – slutbesiktning var en utmaning men det klarade vi enligt plan. Ger Hissen AB våra rekommendationer.”

Referens på begäran.

Brahegatan 33

Mats Ekberger, Brf Hjorten 11

"Innan 2017 saknade vår fastighet en hiss. Vi kontaktade Hissen AB med önskan att bygga en i vårt trapphus. Resultatet av projektet blev vi väldigt nöjda med! De fick till en gammal stil på hissen vilket passar vårt trapphus och fastigheten mycket bra. Ger Hissen AB våra varmaste rekommendationer."

Referens ges på begäran.

Vill ni veta mer om något specifikt projekt eller få en fri konsultation?