Vi är din trygga hissjour dygnet runt


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Har du problem med hissen? Ring vår hissjour så hjälper vi dig. Våra tekniker och mekaniker har lång erfarenhet av att hitta problemen och reparera det. Här på Hissen värderar vi god service högt, med oss kan du alltid lita på att du får den hjälp som du behöver. Kontakta oss så ser vi till att din hiss fungerar som den ska igen. Vi gör det oproblematiskt att ha hiss.

Vi tar hand om din hiss

Som kund hos oss kan du kan du känna dig lugn med att vi ser till att din hiss gör sitt jobb. Vid akuta problem kan vi reparera den på jourtid, så att ni kan fortsätta använda hissen precis som vanligt. Inget hissproblem blir för stort när du har proffs som står redo att rycka ut och hjälpa till. Behöver du direktkontakt med en reparatör, fixar vi det. Vi använder oss av smarta digitala lösningar som förenklar kommunikationen och gör att du får hjälpen när du behöver den.

Hjälp med din hiss direkt

När hissen strular vill man ha det fixat på direkten. Vi vet hur viktigt det är att kunna få hjälp direkt, därför är vi alltid redo att reparera och fixa. Våra tekniker kommer på en tid som passar, letar upp felet och reparerar det som behövs repareras. Hos oss kan vi göra allt från att besikta, reparera och felsöka, till att göra nyinstallationer och ordentliga ombyggnader.

På Hissen kan vi hantera hissar av alla olika slag, det kvittar vad det är för årsmodell eller fabrikat. På grund av vår stora erfarenhet kan vi reparera hissar ända från 1800-talet. Snabbt och proffsigt tar vi hand om det behövs lösas, så du slipper störas av hissproblemen allt för längre.

Minska risken för problem med oss på Hissen

När du får regelbunden service och underhåll är det mindre sannolikt att du får större problem med hissen. I alla fall så går problemen att hitta i ett tidigare skede. Som avtalskund hos oss smörjer vi hissen och gör en säkerhetsbesiktning, du har också möjlighet att göra en felanmälan dygnet runt. Vi checkar även driftsäkerheten, ser till att allt fungerar som det ska, kollar till hisslarmet och rengör hissschaktet. Med ett normalavtal hos oss har du tre tillfällen för underhåll per år.

Vi erbjuder även utöver det konsultation för ombyggnad eller modernisering, du får även tydliga servicerapporter efter arbete och vi kan fixa en individuell underhållsplan för er hiss. På det får du även all information samlad digitalt i vår kundportal.

Varför välja Hissen?

  • Hög kvalitativ hissreparation
  • Proffsiga och erfarna tekniker
  • Snabb kontakt och effektiv hjälp

Hissjour är lösningen

Med tillgång till riktigt proffsig hjälp dygnet runt är det inte krångligt att ha hiss. Gör en felanmälan till oss på Hissen, så fixar våra tekniker den service som du behöver. Hör av dig till oss och lägg alltihop i våra händer, vi löser problemet.

Kontakta oss idag för att bli en av våra avtalskunder!

Vill du veta mer om våra tjänster?