Proffsig och smidig hiss service

Vi hjälper dig när din hiss ger dig problem. Här på Hissen har vi mer än 90 års erfarenhet av hissar, så när din hiss fungerar dåligt, löser vi det. Med regelbunden service hjälper vi dig att hålla din hiss i toppskick, allt för att minimera risken för större problem. Vi gör det enkelt för dig att vara hissägare.

Kontakta oss idag om du är i behov av hiss service!

Service är vår grej

Vi vet hur vi tar hand om din hiss på bästa sätt. Som kund hos oss gör vi en säkerhetsbesiktning på din hiss regelbundet för att säkerställa att hissen fungerar som den ska. Vi kollar även saker som hisslarmet och driftsäkerheten. Servicen hos oss går också ut på att vi smörjer din hiss med jämna mellanrum och rengör hisschaktet.

Efter varje servicetillfälle får du en tydlig servicerapport av oss där du enkelt kan se vad för arbete som utförts. Här på Hissen tar vi även gärna fram en välutarbetad individuell underhållsplan för att hålla dina hissar i bra skick.

Vi är din hjälp dygnet runt

Akuta problem med hissen kan komma riktigt olägligt. Som vår avtalskund kan du göra en felanmälan för din hiss vilken tid på dygnet som helst. Det är bara att ringa vår hissjour så ställer vi upp och löser problemen. Vi är alltid redo för reparationer och hjälper dig snabbt och enkelt.

Hissar ska spara tid, förenkla och avlasta, så när det dyker upp något problem kan det ställa till det en hel del i vardagen. Därför är det perfekt att ha någon proffsig att direkt kunna kontakta för snabb hjälp.

Mer än bara hiss service

Vi kan göra allt från det lilla till det stora. Våra tekniker och mekaniker tar hand om felsökningar, reparationer, besiktningar, ombyggnader eller hela nyinstallationer. I princip allt du kan behöva hjälp med med dina hissar, det fixar vi.

Vi fixar alla typer av hissar

Både nyare hissmodeller och hissar ända från 1800-talet hjälper vi dig gärna med. Att serva och reparera hissar är vår grej. Vi tar hand om dina hissar, så att du slipper oroa dig för krångel. Väl utförd service och att förebygga eventuella framtida problem tycker vi är viktigt. Vårt underhållsarbete har därför alltid en hög standard. Det som behövs fixas löser vi snabbt och effektivt, så att er vardag fort kan återgå till det normala.

Ett viktigt arbete

Här på Hissen gör vi ett noggrant arbete med säkerhet som prioritet. Våra tekniker och mekaniker värdesätter god service högt och vi jobbar hela tiden för att göra det smidigt för dig att få den hjälp som du behöver. Vi gillar att jobba hårt, hitta lösningar och göra livet enklare för våra kunder.

Vad får du som kund hos oss?

  • Kvalitativt underhåll av din hiss regelbundet
  • Erfarna mekaniker och tekniker redo att hjälpa till
  • Proffsig och pålitlig hiss service
  • Dygnet runt hissjour för snabb reparation vid akuta problem
  • Trevlig personal med personlig service

Kontakta oss på Hissen redan idag så hjälper vi dig!

Vill du få hjälp med er hissbesikning?