Vi Bygger Nya, Servar, Reparerar och Moderniserar Hissar

Med erfarenhet sedan 1932 sköter vi driften av fler än 3500 hissar

Bostadsrättsförening och Fastighetsägare

Vi har många Bostadsrättsförerningar, Fastighetsägare och Fastighetsutvecklare som kunder. Vi hjälper till redan från arkitektstadiet och vidare tills hissar är installerade och ska servas och underhållas.

Hissen AB är ett anrikt företag med rötterna ända tillbaka från 1930 talet. Med det sagt har vi erfarenheten, men vi har även hängt med och i många fall tagit ledningen även i tekniken. Hoss oss kan du vara säker på att få en driftsäker hiss med den senaste tekniken, både för att spara miljö och pengar.

Kontakta oss så får du garanterat bästa möjliga hjälp.

Få Offert Här

Få Offert/Konsultation här!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig snabbt och smidigt.
  Vi gör det enkelt!

  Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att få hjälp med allt ifrån en helt ny hiss till service. Detta kan du förvänta dig från oss:

  Snabb Kontakt. Fyll i formuläret och beskriv kortfattat dina behov så kontaktar vi dig snabbt.

  Gratis Konsultation och Offert. Vi kommer med råd och tar reda på förutsättningar för bästa alternativ.

  Oss kan du lita på. Med tusentals nybyggda, servade och moderniserade hissar i bagaget så kan du lita på vår erfarenhet.

  Nybyggnation och Modernisering

  Vi har byggt många hissar genom åren, men även moderniserat anrika hissar som krävt extra kärlek för att bevara kultur, värme och känsla.

  Behöver du bygga ny hiss eller modernisera en befintlig så har du kommit rätt. Vi har erfarenheten, dra nytta av den.

  Genom att implementera avancerade teknologier som IoT (Internet of Things) och smarta sensorer kan hissar inte bara förbättra säkerheten och effektiviteten utan också erbjuda en mer anpassad och bekväm resa för användarna. En modern hiss skapa mer hållbara och anpassningsbara stadsmiljöer för framtiden.

  Kontakta oss så hjälper vi dig.

  Få Offert Här

  Service, Reparation och Underhåll

  Genom regelbunden service och underhåll kan potentiella problem upptäckas och åtgärdas i tid, vilket minskar risken för driftstopp och olyckor. Våra professionella tekniker har lång erfarenhet och kan utföra noggranna inspektioner och reparationer för att säkerställa att hissarna fortsätter att fungera smidigt och säkert.

  Genom att prioritera regelbunden service och underhåll kan fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltare minimera driftskostnader och maximera användarnas säkerhet och tillförlitlighet.

  Vi har erfarenheten, kontakta oss så hjälper vi dig.

  Få Offert Här