Våra tekniker är erfarna och vet precis hur de ska reparera din hiss på bästa sätt. Med oss på Hissen får du kvalitativ och proffsig service, snabbt och utan krångel. Vi gör det enkelt för dig att vara hissägare.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina hissar!

När din hiss krånglar

Problem med hissen kan ställa till det en hel del. Därför är vi snabba med att lösa problemet. För att korta ner tiden och se till att du får hjälp så fort som möjligt arbetar våra tekniker i olika distrikt. Oftast kan vi lösa problemen och göra reparationen direkt på plats. Detta eftersom vi jobbar smart och har med det som behövs vid vanliga reparationer i alla våra bilar.

Vi analyserar de olika delarna på din hiss, hittar felet och gör därefter en professionell reparation. Oavsett problem hjälper vi dig gärna. Innan vi gör några större reparationer hör vi självklart med dig som kund.

Vi fixar underhåll

Som kund hos oss gör vi en säkerhetsbesiktning med regelbundna mellanrum för att se till att funktionen på din hiss är som den ska. Vi felsöker, kontrollerar alla olika delar och gör en noggrann analys. Våra tekniker kikar exempelvis på saker som hissens driftsäkerhet och hisslarmets funktion. Med rätt service och underhåll kan du få bästa tekniska prestanda på dina hissar.

Vi på Hissen fixar en underhållsplan till dig som kund så att du kan förlänga hissens livslängd på ett smidigt sätt. På så sätt får du full kontroll över vad för underhållsarbete som utförs, samt kan ha koll på dina kostnader.

Flera olika typer av hissar

Oavsett vad för typ av hiss det är du behöver få reparerad så fixar vi gärna. Vi har erfarenhet av att serva, reparera och installera både nytt, gammalt och allt in i mellan. Med våra tekniker kan du känna dig trygg, oavsett typ av hiss eller fabrikat så levererar vi ett gott resultat.

Mer än bara reparation

Vi har full koll på hissar. Här på Hissen gör vi nyinstallationer, service och underhåll i Stockholm. Vi håller på med allt som får dina hissar att fungera felfritt. Hos är alltid säkerheten på första prioritet och vi ser till att ge er en trygg reparation.

Varför välja oss på Hissen?

  • Mer än 90 års erfarenhet inom branschen
  • Skickliga tekniker
  • Jourservice dygnet runt för akuta reparationer

Kontakta oss för hjälp med din hiss

Hos oss får du alltid god service. När du har hiss är det smidigt att ha kontakt med ett pålitligt företag som kan fixa allt mellan reparationer, underhåll, service och nyinstallationer. Här på Hissen jobbar vi hårt och är drivna i att hitta lösningar. Vi är din stabila hjälp.

Kontakta oss på Hissen, vi fixar din hiss!