Hisservice dygnet runt

Vänd dig till oss när hissen krånglar. Våra tekniker och mekaniker har gjort det här flera gånger förr och vet precis hur de ska ställa allt till rätta på bästa sätt. Här på Hissen har vi lång erfarenhet av hisservice och hjälper dig gärna med att få din vardag att rulla på. Kontakta oss så tar vi hand om problemen och ser till att allt fungerar som det ska igen.

Ta kontakt med oss idag så hjälper vi dig!

Vi servar din hiss

Problem med hissar är vanligt, därför är det inte så dumt att kunna ta kontakt med någon som kan ställa upp och fixa när det behövs. Oavsett om det handlar om hissar hemma i trapphuset, på jobbet eller kanske i ett parkeringshus, så är de fantastiskt bra på att förenkla vardagen och avlasta. Men börjar de krångla kan det skapa en hel del problem. Men med snabb hjälp behöver ett hissstopp inte bli till allt för mycket besvär.

Här på Hissen kan vi ta hand om mer eller mindre allt som har med din hiss att göra. Vi kan reparera, göra nyinstallationer, besikta, felsöka eller till och med göra ordentliga ombyggnader.

Få hjälp direkt

Vid akuta problem under olägliga tider kan vi hjälpa er under vår jour. Vi rycker ut när det behövs och är alltid redo för att göra reparationer. Det är bara att kontakta oss så kommer vi, hittar felet och fixar din hiss.

Vi kan hissar

Hisservice är vår grej, så lägg över alla problemen på oss så fixar vi. Vi tar hand om det oavsett om din hiss är av en nyare modell eller om den kommer ända från 1800-talet. Med över 90 års erfarenhet i branschen vet vi på Hissen precis hur saker och ting ska lösas.

När du får regelbunden service minskar risken att din hiss råkar ut för större problem. Det är även mer sannolikt att potentiella problem kan upptäckas tidigt och lösas innan de skapar onödigt krångel. Som kund får du alltid en tydlig servicerapport efter utfört arbete så att du vet precis vad som gjorts. Vi tar även gärna fram en individuell underhållsplan för dina hissar för att se till att dess funktion hela tiden hålls på en hög nivå.

Hisservice ska vara enkelt

Som vår avtalskund har du möjlighet att göra en felanmälan dygnet runt, så att du kan känna dig helt trygg med att hjälpen alltid finns nära till hands. Vi gör också en säkerhetsbesiktning och smörjning av din hiss med jämna mellanrum.

Driftsäkerheten och hisslarmet kollas, och hisshaktet rengörs ordentligt. Detta görs för att säkerställa att allt ser ut som det ska och för att förebygga framtida problem. Med oss får du hjälp med att hålla dina hissar i tiptop skick.

Varför välja Hissen?

  • Noggrann och proffsig hisservice
  • Erfarna tekniker och mekaniker
  • Bra system för förebyggande underhåll
  • Snabb hjälp med effektiv hissjour
  • Vi tar hand om din hiss, så du slipper oroa dig.

Kontakta oss idag för kvalitativ hisservice!

Vill du få hjälp med er hissbesikning?