Hissreparation


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Krånglar hissen? Vi löser det! Våra tekniker har mycket erfarenhet i mekanik och teknik och ser stort värde i att hjälpa människor i vardagen. En hiss som vägrar samarbeta är aldrig lägligt, men med oss blir det inget stort problem. Vi fixar proffshjälp när du behöver det.

Här på Hissen jobbar vi med kvalitet och god service i fokus. Vi arbetar med digitala lösningar för smidig kommunikation och du kan få direktkontakt med en hissmontör när du behöver det. Våra tekniker är vana vid att rycka ut och hitta lösningar.

Jour dygnet runt

Snabb återkoppling och jour dygnet runt, det står vi för. Krånglar hissen, så kan du alltid kontakta oss. Vi vet hur viktigt det är att kunna få hjälp snabbt, därför jobbar vi effektivt och är alltid förberedda på att reparera vanliga fel. Här är vi vana, och redo att fixa.

En hiss som inte fungerar kan ställa till med en hel del, därför är vi måna om att göra arbetet snabbt och proffsigt. Våra tekniker kan felsöka, utföra besiktningar, reparera, och göra nyinstallationer samt hissombyggningar. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och offert och sluter avtal som är flexibla och tydliga. Våra tekniker är erfarna och hanterar hissar som kommer ända från 1800-talet. Reparationer gör vi gärna. Det du behöver hjälp med, det löser vi.

Underhåll av hiss – alltid en bra idé

För att undvika driftstopp eller andra problem, är det viktigt att hålla efter hissen såväl inuti som utanför. Grus i hissens tröskel är till exempel en vanlig orsak till att hissen stannar. Håller du det rent och snyggt minskar risken att hissen strular.

Har du dessutom någon som servar hissen med jämna mellanrum kommer din hiss att vara i toppskick. Ordentlig hisservice lite då och då minimerar risken att något dyrt och mer tidskrävande fel uppstår. Underhåll gör också att man tidigt kan snappa upp saker som kan bli ett större problem med tid. Att ta väl hand om din hiss har bara fördelar.

Vi sköter din hisservice

Underhåll och service av din hiss löser våra tekniker utan problem. De kollar att allt ser bra ut och fixar det som behövs göras. Vi smörjer, checkar driftsäkerheten, kontrollerar alla funktioner, rengör hisschaktet och säkerställer att hisslarmet fungerar som det ska. Att ha en välfungerande hiss behöver inte vara komplicerat.

Våra tekniker sätter sig in i hur just din hiss fungerar och gör upp en plan för att serva den på allra bästa sätt. Regelbunden hisservice gör att du kan fokusera på annat, medveten om att proffs tar hand om din hiss. Vi gör underhåll av hög standard.

Ett hisservice-företag i Stockholm

Vi har jobbat med hissar i nästan 100 år. Hissar kan vi utan och innan, och vi vet vad som krävs för att hissar ska fungera optimalt. Här gör vi allt mellan underhåll och service, till nyinstallationer och ombyggnader. Våra tekniker jobbar aktivt för att våra kunders hissar ska vara vara i toppskick. När en hissreparation behövs, ställer vi upp.

Varför välja oss?

Av fler än ett skäl. Vi har:

  • Lång erfarenhet i branschen
  • Proffsiga och vana tekniker
  • Snabb kontakt och hjälp
  • Hissreparation av hög kvalitet
  • En trevlig stämmning med nöjda medarbetare

Vänd dig till oss för en reparation

Vi på Hissen hjälper dig gärna med att göra en reparation, det enda du behöver göra är att kontakta oss. Våra tekniker gör kvalitativa reparationer där god service ligger på första prioritet. Det är inte så dumt att ha någon att vända sig till när hissen strular. Oss kan du lita på, vi fixar.

Kontakta oss idag så gör vi en hissreparation eller två!

Vill du veta mer om våra tjänster?