Dags att laga hissen?


Jour dygnet runt


Flerfelsbevakning


Egen felanmälan

Är hissen ur funktion? Att ha en hiss som är trasig är inte optimalt, vare sig det är på kontoret, i trappuppgången eller där hemma. Vi hjälper dig gärna med att laga din hiss och se till att allt fungerar precis som det ska igen.

Våra anställda är mycket erfarna inom mekanik och teknik, och drivs av att hjälpa människor i vardagen. Här på Hissen är god service och kvalitativt arbete högsta prioritet. Vi tar hand om din hiss, så att din vardag kan rulla på.

Kontakta oss idag, så hjälper vi dig med hissen!

Från trasig hiss till fungerande hiss

Svårare än så behöver det inte bli. Vi återkopplar snabbt och har jour dygnet runt. Oss kan du alltid ringa om något gått snett med hissen. En trasig hiss är inte kul, men vi kan göra den till en fungerande hiss på ett kick. Våra tekniker hittar problemet och löser det.

Hissar har tyvärr en tendens att krångla ibland, men där kommer vi in i bilden som lösningen. Våra skickliga tekniker kan reparera, felsöka, utföra besiktningar, samt göra hiss-ombyggnationer, nyinstallationer och mycket mer. Vad det än är för fel på hissarna, så fixar vi det.

Förebygg hisstopp

Ett hisstopp är aldrig lägligt. Ibland till och med fantastiskt olägligt. Men med rätt service och regelbunden besiktning går hisstopp att förebygga.

När man håller efter en hiss ordentligt, minskar risken för hisstopp och andra problem. Det är bra att tänka på att vara extra noga med att rengöra tröskeln och hålla det städat och rent i och utanför hissen. Vissa fel sker eftersom man inte underhållt hissen tillräcklig noga. Grus och annat skräp som hamnat i hissens tröskel exempelvis, är en vanlig orsak till driftstopp.

Men det är inte alltid man själv har tid till att serva hissen, därför kan du vända dig till oss på Hissen. Vi fixar det, så du inte behöver tänka på det. Att utföra service och underhåll på hissar är viktigt för att hålla din hiss i toppskick.

När hissen är sönder – löser vi det

Hissen kan gå sönder av många anledningar. I vissa fall går det inte att reparera den, utan den kan behöva bytas ut helt och hållet. Även det kan vi fixa.

Hissar ska vara en förenkling i vardagen, men fungerar de inte, blir det minst sagt osmidigt. Vi förstår hur vikigt det är att kunna få proffsig hjälp fort, därför har vi byggt upp ett effektivt system som fungerat i nära 100 år. Du kan få direktkontakt med en hissmontör när du är i behov av det, och vi har också flera moderna digitala lösningar för en smidig kommunikation. Våra kunder är alltid prioritet och vi på Hissen känner stor mening i att snabbt kunna rycka ut och hjälpa människor i vardagen.

Ett smidigt hissföretag

Hissen är ett hissföretag som erbjuder kostnadsfri rådgivning och offert, samt flexibla avtal. Fokus lägger vi på att leverera tekniska lösningar med hög servicenivå. Här jobbar vi med en stark samarbetsanda och drivs av att hitta lösningar och möjligheter.

Oavsett om det gäller gamla eller nya hissar, så kan vi laga dem. Våra tekniker är vana att hantera många olika typer av hissar och gillar en utmaning. Om det är något vi på Hissen har så är det erfarenhet.

Ett hisservice-företag i Stockholm

Lång historia i att laga hissar

Hissen var ett av de första hiss serviceföretagen i Stockholm och har en lång erfarenhet i branschen. Vi gör allt från att underhålla hissar till att göra nyinstallationer. Våra tekniker samarbetar i mindre grupper och ser till att sätta sig in i hur just din hiss fungerar, allt för att kunna erbjuda den bästa servicen. Att reparera hissar är vår grej.

Vi fixar din hiss

Att vara effektiva är något vi sätter stort värde på. Därför har vi alltid med den utrustning som vi behöver för att kunna lösa vanliga fel. Våra tekniker är alltid redo att reparera din hiss. Vi ger även dig som kund full insyn i vad för arbete vi utför, så att du kan se över kostnaderna och dina möjigheter. Exempelvis kan vi reparera under jour eller dagtid, beroende på din budget.

Varför välja Hissen?

Enligt oss själva, av många anledningar. Men bland annat därför att vi har:

  • Snabb hjälp med jour dygnet runt
  • Varit i branschen i nästan 100 år
  • Tekniker med mycket erfarenhet
  • En trevlig och familjär atmosfär med nöjda medarbetare

Ring oss när det krisar

Kanske har hissarna i din fastighet ännu inte bråkat med dig, men det är bra att veta vart man ska vända sig när det väl händer. För tyvärr är det egentligen bara en fråga om när och inte om.

Vårt journummer kan du alltid ringa när din hiss ger dig problem.

Ring oss på: 08-6184848

Våra tekniker har gjort det många gånger förr och fixar det gärna igen. Kontakta oss idag så löser vi problemen med hissarna!

Vill du veta mer om våra tjänster?